Egy rég elfeledett rovatot porolunk le annak érdekében, hogy a kevésbé ismert magyar zenekaroknak is teret engedjünk a Hard Rock Magazinban.

Mi vagyunk a...

Évekkel ezelőtt volt egy „Mi vagyunk a…” rovatunk, amit a nagy érdeklődésre való tekintettel most ismét előveszünk. Rengeteg demót, dalt kapunk hazai bandáktól, így úgy gondoltuk, van értelme beröffenteni a motort és feléleszteni ezt a rovatot. A célunk továbbra is az, hogy kevésbé ismert magyar zenekarokat ismertessünk meg lehetőségeinkhez mérten, széles publikummal. Mivel a rovat célja nem tehetségkutatás, ezért olyan csapatok jelentkezését várjuk, akik túl vannak már az első körön, vagyis van zenei felvételük és működnek, ha még nem is teljes erőbedobással.

 

 

Amit kérünk:

– a zenekar történetét leíró bemutatkozást
– a zenekar elérhetőségeit (Facebook-oldal, YouTube-csatorna, honlap), ahol legyen meghallgatható zenei anyag (legalább két-három dal)
– értékelhető zenekari fotókat, amiket el tudunk helyezni a cikkben

Mindezt a hardrock@hardrock.hu címre küldjétek el, és a további részletekről e-mailben tájékoztatunk benneteket. Szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy lemezeket és demófelvételeket ne küldjetek, mert elsősorban bemutatni szeretnénk benneteket.

Megosztás