Már több mint egy hónapja megjelent az U.D.O. új lemeze, de még mindig áradnak róla a dalok. A Future Is The Reason Why az egyik legjobb volt közülük, úgyhogy hadd szóljon!

U.D.O.

Ezúttal egy olyan dalt osztottak meg, melyet nem a Baltes-Kaufmann páros írt a zenekarnak, hanem saját szerzeményük, azaz Andrey Smirnov, valamint Udo és Sven Dirkschneider vannak feltüntetve szerzőként. A nagyzenekari hangszerelést Guido Rennertnek köszönhetjük.

 

 

A konceptalbum központi témája igencsak aktuálpolitikai, az emberek viszonyáról a bolygónkhoz, a nemtörődömség következményeiről, és az utókorra mért csapásáról szól. „Mindannyian ugyanezen a bolygón élünk. Mindegy, hogy kik vagyunk és mit csinálunk, akkor is csak ez az egy van, nincs B bolygó – mondta a lemez üzenetéről Udo. – Amikor látom a képeket az óceánokban levő műanyagokról és a következő klímakatasztrófáról hallok a hírekben, akkor eltöprengek azon, hogy milyen tiszteletlenek és felelőtlenek vagyunk néha. Ez nemcsak rólunk, hanem a többiekről is szól, de leginkább a gyermekeinkről!”

A videóklip sokkoló képei is ezt a mondanivalót támasztják alá.

Megosztás