Második kislemezét hozta ki nemrég a Tribulation. A Hour Of The Wolfhoz a címéhez méltóan „szellemes” klipet forgattak.

Tribulation 2020

Korábban már hírt adtunk arról, hogy a svéd Tribulation 2021. január 29-én új anyaggal jelentkezik. A Leviathanst követve most Hour Of The Wolf címmel a második dal is nyilvánosságra került. „Nyakunkon a Farkas Órája! Legeltesd a szemed rajta, ez a közelgő albumunk második kislemeze…” – harangozta be a zenekar.

„A Farkas Órája az éjjeli sötétség és a felvirradó hajnal közötti óra. Az az óra, amikor a legtöbb ember meghal, amikor az alvás a legmélyebb, amikor a rémálmok a legvalóságosabbak. Ez az az óra, amikor az álmatlanokat a legmélyebb félelmük kísérti, amikor a szellemek és démonok a legerősebbek” – ezt még Ingmar Bergman mondta azonos című filmjéről.

A csapat nemrégiben szomorú hírt jelentett be, ugyanis Jonathan Hultén gitáros 16 év közös muzsikálás után távozott a zenekarból. Bár az új album dalaiban még Jonathan hallható, a koncerteken már az utódja, Joseph Tholl (Vojd) lesz látható.

Jonathan Hultén így kommentálta távozását: „Az idei év világossá tette, hogy az agyam helyett a szívemre kell hallgatnom, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy magam mögött hagyok nagyon sok mindent, amit szeretek csinálni, és amit az emberek szeretnek. Az élet túl rövid ahhoz, hogy ne a szíved kövesd, bármerre is vezet az út. Nem tudom, mit hoz a jövő, azt viszont igen, hogy meg kell próbálnom úgy élni, hogy boldog legyek.”

Kapcsolódó hír, hogy a Tribulation 2021. október 2-án (a februári dátumot átütemezve) Budapestre látogat a Molassess és a Bølzer társaságában. Az eseménynek a Barba Negra ad otthont.


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás