A „hang”, aki énekelt a Kormorán zenekarban, megannyi dalt és lemezt tett színesebbé, aki megkapta a Magyar Örökség díjat, most elkészítette harmadik szólólemezét!

Tóth Reni – Megérkezett az ’Utazók éneke’

A GrundRecords gondozásában megjelenő ’Utazók éneke’ című lemez különleges hangulatokat szólaltat meg, amelyekről Reni így nyilatkozott: „Valahol Erdély szívében, ahol a szónak még súlya van és az őszinteség pajzsként védi meg a megfáradt lelkeket a hétköznapok kisebb-nagyobb harcaitól, ott született tiszta lélekből az ‘Utazók éneke’ című lemez. Minden gondolatával és lejátszott akkordjával próbálja visszaadni az embertársunk, az Isten és Nemzetünk iránti tiszteletet, szeretetet és megbecsülést. Fényt vet szerelemre, kudarcokra, csalódásokra és sikerekre, ötvözve a napjainkra elszürkült, igazi popzene dallamosságát az ösztönből fakadó rockzene világával. Ez a lemez egyben nosztalgia, nemzeti érzelem és remény, híd a múlt és a reményekkel teli jövő között.”

Ez a 12 új, tartalmas gondolatokkal teli szerzemény bárki számára kellemes hallgatnivalót kínál, ráadásul tartalmas gondolatokkal. A lemez egyik különlegessége az Aradi Vértanúk emlékére írt 13 kopjafa című dal, amiben Molnár Péter “Stula” énekel duettet a főhősnővel egy csodaszép balladában!

’Utazók éneke’ dallista:

1. Utazók éneke
2. Indulhatsz vissza már
3. Véget nem ér
4. Maradj!
5. A történelem nem volt csodagyár
6. Volt egy március
7. Tizenhárom kopjafa
8. Túl a hídon
9. Szívem egy ország
10. Ha újra ébredünk
11. Nincs mitől félni
12. Uram, adj békét!

Megosztás