Még mindig nem tudni, mikor ad ki új albumot Tony Iommi. A gitáros ugyanakkor egy friss interjúban elmondta, hogy nem szűkölködik ötletekben.

Tony Iommi

Black Sabbath leállása óta nagy kérdés, hogy mikor szánja rá magát Tony Iommi, hogy összehozzon egy új lemezt. Volt itt szó együttműködésről Tony Martinnal és Brian Mayjel, de egyelőre nem történt semmi. Nem véletlen, hogy egy friss interjúban is arról kérdezték a riffmestert, hogy mikor jöhet ki új lemeze. „Nos, ez a millió dolláros kérdés. Van egy rakás anyagom – mondta Iommi. – Folyton azt mondom a menedzseremnek, Ralph Bakernek, hogy rendesen akarom összerakni, de a hangmérnök – akivel évekig dolgoztam –, Mike Exeter jelenleg más dolgokkal foglalkozik. Szeretnék valamit összehozni, de nem fogunk turnézni. Brian May nemrég átjött és adtam neki négy-öt CD-nyi riffet, amire ő azt mondta, hogy akár így is kiadhatnám, de azt mondtam neki, hogy normálisan akarom elkészíteni a lemezt.”

 

 

A gitáros szeretne olyan vendégeket is meghívni albumára, akikkel nem nyílt lehetősége korábban együtt dolgozni. Ilyen például Robert Plant„Próbáltam összehozni valamit Plantyvel és néhány más zenésszel is, de nagyon bonyolult volt a helyzet a menedzsment és az ehhez hasonló dolgok miatt.”

Megosztás