A Run For Cover feldolgozásával gyarapította Gary Moore-videói számát Tommy Johansson, a Sabaton exgitárosa. Mi pedig összeszedtük, kiket láthatunk még rajta kívül április 6-án este az Analog Music Hallban a 11. Gary Moore-Emlékesten.

Tommy Johansson

Ahogy korábbi beharangozónkból kiderült, az idei Gary Moore-Emlékest szenzációja, hogy Tommy Johansson, az akkor még Sabaton-gitáros elfogadta a szervezők meghívását és először vesz részt az ír példaképének emlékére évenként megrendezett koncerten. A többi arc már ismerős lesz a törzsvendégeknek:
5 hosszú év után újra csatlakozik a csapathoz Gary testvére, Cliff Moore is, aki a fiatal és nagyon tehetséges Somogyi Remig csapatának hard rock műsorába fog beszállni pár dal erejéig. Ott lesz Vámos Zsolt gitáros és Kiss Zoltán énekes a Run For Powerből, a Gary Moore Emlékzenekarból, akik Tommy Johanssonnal együtt szintén ebben a blokkban nyomulnak majd, a koncert második részében Tommy Katona játssza a bluesörökzöldeket Gary egykori zenésztársai, Graham Walker dobos, Vic Martin billentyűs és Pete Rees basszusgitáros segítségével. És az örökmozgó Tommy talán ott is felbukkan majd valahol, ha másképp nem, a ráadás szokásos all-in produkciójában.

 

 

Addig is kedvcsinálónak itt van Gary Moore 1985-ös albumának címadó dala, a Run For Cover Tommy Johansson előadásában. A klip végén felbukkanó digitális albumban összegyűjtötte korábbi, Garyhez kapcsolódó videóinak hanganyagát, ezt is végighallgathatjuk a videó alatti Spotify-listában.

Jegyek 8500 Ft-ért vásárolhatók a Tixánál, esetleges további infók az esemény Facebook-oldalán.

Megosztás