Nem unatkozhat a Rage Against the Machine és Prophets of Rage gitárosaként is ismert Tom Morello, ugyanis a napokban hivatalosan is debütált egy új Nightwatchman-dal, októberben pedig különleges önéletrajzi kötet jelenik meg a zenészről.

Tom Morello

A The Nightwatchman nevű szólóprojektjének egy ezidáig kiadatlan felvételét tette közzé pénteken Tom Morello, a dalt a SiriusXM rádióban lehetett elcsípni, amire egy rajongó a Twitteren hívta fel a figyelmet még júniusban, majd maga Morello is megerősítette a debütálást. A You Belong To Me című szerzeményt most már te is meghallgathatod:

’Whatever It Takes’ címmel októberben érkezik a gitáros öt éve készülő önéletrajzi kötete. A különleges kiadvány fényképekkel gazdagon illusztrálva mutatja be Morello zenei és politikai aktivista munkásságának legfontosabb állomásait. Az október 13-án megjelenő ’Whatever It Takes’ limitált és deluxe változata már előrendelhető a kiadó oldalán, a kötet keményfedeles változata pedig az Amazonon, továbbá ez a változat a megjelenés napján megvásárolható lesz a nagyobb könyvesboltokban is. A limitált és a deluxe változatokra érdemes minél előbb lecsapni, mivel összesen 2000 példány készült belőlük: A díszdobozba összekészített csomagok a dedikált kötet egy példánya mellett olyan nyalánkságokat is tartalmaznak, mint egy 7”-os kislemez, rajta a You Belong To Me és a Vigilante Nocturno – Live in Los Angeles című dalokkal, vagy a ’Little Red Songbook’ című könyvecske, ami Nightwatchman-kottákat és dalszövegeket rejt magában.

Morello a következő gondolatokat fűzte a közelgő megjelenéshez: „Gitárosnak lenni egyszerre áldás és átok. Nem én választottam, hanem ő talált rám. Az igazi kihívás pedig az, hogy a mondanivalómat hogyan szőjem okosan a dalaimba.”

Tom Morello - Whatever It Takes

 


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás