fbpx

Bemutatta legújabb tagját az Infinite Visions, aki nem más, mint Jari Kainulainen, akivel a zenekart vezető Timo Tolkki korábban a Stratovarius legsikeresebb korszakában zenélt együtt.

Jari Kainulainen

Új taggal bővült Timo Tolkki zenekara, az Infinite Visions. A csapat basszere az a Jari Kainulainen lett, akivel Tolkki 1993 és 2005 között játszott együtt a Stratovariusban. „Szeretném köszönteni régi barátom, Jari Kainulainent az Infinite Visionsben! Boldognak és szerencsésnek érzem magam, hogy vele játszhattam és turnézhattam, számomra ő a legjobb basszer a világon! Alig várom a turnékat!”

Januárban még arról szólt a fáma, hogy Tolkki Michael Vescera énekessel (ex-Yngwie Malmsteen, ex-Loudness, Animetal USA, Obsession) és Alex Holzwarth dobossal kezdi meg a munkát, azonban időközbe teljesen más felállást verbuvált össze, melynek tagjai rajta és Jarin kívül Jorge Segersbol (Ancestral Dawn) énekes és Jimmy Pitts (Eternity’s End) billentyűs. A dobos személyéről június folyamán hullik le a lepel.

A banda jelenleg egy ötszámos demót készít, ezzel próbálják felhívni a kiadók figyelmét debütlemezükre, mely ’Union Magnetica’ címmel készül és tíz dal lesz rajta hallható. A dalok között található a Voice Of Tomorrow, a You Rock My World, a Sonata Black, a Dangerous és az Infinite Visions. A lemez megjelenése 2021-re várható.


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás