Elképesztően vicces klippel jelentkezik a The Sign, akik a most megjelenő albumuk címadó dalához készítettek videót. Megérkezett a Mi fedeztük fel Amerikát videója és vele együtt a nagylemez is!

The Sign

Az eddigi legszínesebb és legviccesebb videójával érkezik a miskolci ötös, akik a borsodi garázsból egészen a nagyszínpadokig meneteltek. A The Sign most megmutatja, milyen is az, amikor együtt alkotnak. „A Mi fedeztük fel Amerikát ironikus szövegéhez passzoló klipet szerettünk volna forgatni, ami a zenekar viccesebb oldalát mutatja meg, ezért egy zöld hátteres forgatás mellett döntöttünk, aminek köszönhetően bejártuk Amerika minden szegletét. Török Dani, a szólógitárosunk még a Fehér Ház tetejéről is lecsúszott, szóval azt hiszem, sikerült maradandót alkotnunk ezzel a videóval, amit egyébként újfent Kollár Ábel, a dobosunk rendezett és vágott”– meséli az énekes, Czinke Máté. „Ez garantáltan mosolyt csal majd a kedves nézők arcára” – tette hozzá.

 

 

A klippremier sem véletlenszerű, ugyanis ma jelent meg a banda második stúdióalbuma kilenc dallal, melyek a zenekarra jellemző életigenlő stílust képviselik. Az anyag igazi csemege a hallgatók szívének és persze fülének, de a fiúk az agyunkat is megtornáztatják, amikor komoly társadalomkritikát fogalmaznak meg például az Ez az a perc vagy az Oldszkúl című dalokban. Zeneileg visszaköszön a ’80-as évek, az indie pop és alternatív rock ütős ötvözete.

Megosztás