2012 után új dallal jelentkezett a The Rolling Stones. A rock and roll veteránok a szóban forgó tétellel vezetik fel soron következő lemezüket, amiről egyelőre nem sokat tudni.

The Rolling Stones

Living In A Ghost Town címmel új dalt tett közzé a The Rolling Stones. Mick Jagger szerint a dalt még korábban összehozták, azonban úgy érezték, hogy mindenképpen most kell megjelennie. „A zenekarral még a karantén előtt rögzítettünk némi új anyagot, és volt egy dal, amiről úgy gondoltuk, hogy nagyon jól passzol azokhoz az időkhöz, amikben jelenleg élünk. A karantén alatt dolgoztunk rajta egy kicsit, és tessék, most itt van.”

 

 

„Bő egy évvel ezelőtt hoztuk össze ezt a nótát Los Angelesben egy új albumhoz, ami egy folyamatban levő dolog, majd beütött a krach – egészítette ki társát Keith Richards. – Mickkel úgy döntöttünk, hogy ennek mindenképpen ki kell jönnie most, úgyhogy itt is van.”

A szóban forgó dal az első új tétel a 2012-es Doom and Gloom és One More Shot után, mely a csapat ’GRRR!’ nevű válogatáslemezén kapott helyett. Legutóbb blues dalok feldolgozásaival jelentkezett a Stones, a 2016-os ’Blue & Lonesome’-ról ITT írtunk.

Megosztás