Keith Richardsot évtizedek óta kérdezik a Rolling Stones végéről, ám a jelek szerint a jó öreg Keith nyolcvanévesen sem hajlandó leengedni a függönyt. Az új lemez promójának részeként egyébként a Barca Stones-logós pólóban lépett pályára a Real Madrid elleni rangadón.

Miközben a Rolling Stones új albuma, a ’Hackney Diamonds’ a brit lemezlista élére került. Keith Richardsot arról kérdezték, hogy ez lesz-e a banda utolsó lemeze, ő azonban csattanós választ adott: „Még sosem gondoltam arra, hogy pontot tegyünk a Rolling Stones-sztori végére, így a válaszom határozott nem. Jól hangzott, hogy ezzel az albummal lezárjuk a történetet, de a helyzet az, hogy a terv szerint jövőre is dolgozni fogunk egy újabb lemezen. Még mindig izgalmasnak tartom a komponálást. Nem is vettem észre, hogy elrepült az idő a legutóbbi lemezünk óta, de még mindig izgat, ha új lemezt adunk ki és látni az eredményt.”

 

 

Máshol Mick Jagger is megerősítette Keith szavait, ő sem úgy gondolja, hogy a ’Hackney Diamonds’ a hattyúdal: „Körülbelül háromnegyed részben elkészült egy újabb albumra való anyag is” – nyilatkozta Sátán Őfelsége, aki Ronnie társaságában pár napja Barcelonában tűnt fel a Barcelona-Real Madrid focimeccsen, ahol a Barca játékosai a banda logóját, a kiöltött nyelvet viselték mezükön. A rangadót egyébként a Real Madrid nyerte 2:1-re.

Megosztás