Sátán őfelségétől sosem volt idegen a filmek világa, legyen az szerep vagy éppen valamely dala kísérőzeneként, ezúttal direkt felvett egy nótát egy új televíziós sorozathoz.

Mick Jagger Live

Gary Oldman főszereplésével egy új kémsorozat indult el ’Slow Horses’ címmel pénteken az Apple TV+-on, ennek főcímzenéje a Strange Game, amelyet Mick Jagger énekel. A dalt közösen írta a tapasztalt brit szerzővel, Daniel Pembertonnal, aki már számos filmhez és tévésorozathoz komponált zenét.
Mick a következőt írta a Twitteren az új szerzeményről: „Élvezetes volt számomra megírni ezt a dalt. Egy rakás könyvet elolvastam hozzá, hogy tisztán lássam a sorozat nem éppen kedves karaktereit, ugyanakkor irányt is kerestem a komponáláshoz. Remélem, szeretni fogjátok.”
Daniel Pemberton így lelkendezett a közös munkáról: „Eddigi pályafutásom egyik legizgalmasabb mozzanata volt ez a közös munka Mick Jaggerrel. Azt gondolom, hogy nagyon különleges és eredeti dalt hoztunk ketten össze.”
A sorozat lényege annyi, hogy van egy nem éppen profi módon működő MI5 ügynökcsapat – élén az elviselhetetlen modorú főnökkel, Jackson Lambbel –, akik a kémvilág homályában tevékenykednek, hogy megvédjék Angliát a baljós erőktől.

 

 

Megosztás