Tizedik albumát adja ki idén tavasszal az Offspring zenekar, amelynek címadó tétele, a Let The Bad Times Roll kapott szöveges videót.

The Offspring 2021-01

Mérföldkőhöz érkezett az Offspring zenekar, tizedik albumuk jelenik meg idén, aminek a címadó tételéhez készült szöveges videót osztották meg a közönséggel. A friss lemez címe ’Let The Bad Times Roll’ és április 16-án jelenik meg a Concord Records gondozásában. Az album producere az a Bob Rock volt, aki a banda két utolsó albumán is a csapattal dolgozott.

 

 

A Let The Bad Times Roll kislemez az első olyan nóta, amit a kvartett a 2015-ös ’Coming For You’ óta készített, a két alapító tag, Dexter Holland illetve Noodles mellett Pete Parada (ex-Face To Face / Saves The Day) dobos és az új basszer, Todd Morse (ex-H2O) tagja a csapatnak.

A dal 2019 végén született és állítólag tükrözi az USA előtt álló „folyamatos kihívásokat”. Dexter Holland így nyilatkozott erről: „Úgy érzem, hogy a történelem egyedülálló időszakában vagyunk, amikor a világ vezetői ahelyett, hogy azt mondanák: »mindent megteszünk, ami tőlünk telik«, inkább azt mondják: »b.sszátok meg«, és ez nagyon ijesztő.”

A ’Let The Bad Times Roll’ lemez dallistája a következő:

01. This Is Not Utopia
02. Let The Bad Times Roll
03. Behind Your Walls
04. Army Of One
05. Breaking These Bones
06. Coming For You
07. We Never Have Sex Anymore
08. In The Hall Of The Mountain King
09. The Opioid Diaries
10. Hassan Chop
11. Gone Away
12. Lullaby

The Offspring - Let The Bad Times Roll

Megosztás