Többszöri halasztás után elszállt minden remény, hogy idén megnézzük élőben a Pantera legendás ’Vulgar Display Of Power’ albumának a playthrough-ját, de nem Phil Anselmo csapatán múlott.

Sokan féltve őrizgették több mint két éven át a jegyüket, hátha összejön többszöri halasztás után a koncert. A koncert, amelyet Dimebag Darrell és Vinnie Paul holtában, illetve Rex Brown hiányában egyedül Phil Anselmo volt hivatott színpadon előadni a Philip H. Anselmo And The Illegals élén. Ez lett volna – sok más ígéret mellett – a legendás ’Vulgar Display Of Power’ végigjátszása, amelyre sajnos tovább kell várnunk. A hivatalos közlemény így szól: „A Covid-éra utazási bizonytalanságai miatt a banda sajnálatos módon nem tud fellépni a 2022-es fesztiválokon, a klub- és szabadtéri koncerteken. A zenekar köszöni a rajongók támogatását és megértését, és alig várja, hogy visszatérjen Európa földjére.”

 

 

Hivatalos jegyvisszaváltási információk:
„A ROCK1 Ticket, a Ticketportal és a Broadway jegyirodák rendszerében online vásárolt belépőjegyeket a szolgáltatók automatikusan visszatérítik.
Ha Önnek van teendője a visszatérítéssel kapcsolatban, e-mailben tájékoztatják Önt erről.
A jegypénztárakban személyesen vásárolt fizikális jegyek (papírjegyek) visszaváltására a vásárlás helyszínén van lehetőség.”
Ha ez nem elég, akkor klikk az esemény Facebook-oldalára!

Megosztás