Kerekes László basszusgitáros csatlakozott a székesfehérvári The Joystixhez, akivel rögtön el is készítettek két dalt. A New Trick, Old Dog a YouTube-on már meghallgatható.

The Joystix

Jubileumi nagylemeze után két új dallal lepi meg rajongóit a székesfehérvári punk-rock trió, ami egyúttal az új felállás debütálása is.

 

 

„A ’No Expectations’ lemez gondozása a digitális megjelenés után sajnos a Covid-helyzet miatt teljesen másképp alakult, mint ahogy terveztük. Azt hittük, amikor a lemezen dolgoztunk, hogy egy lecsengő dolog után majd fellélegezhetünk és minden szépen visszaáll a régi kerékvágásba. Hát, nagyon nem így lett. A lemezt ketten játszottuk fel Zsolával (Pintér Zsolt dobos – a szerk.) a felvételek után nem sokkal pedig a pandémia, illetve a zenekar ügyeinek alakulása teljesen átrajzolták a terveinket. Tudtam, hogy más utakat kell keressünk – mesélte Szőke Gábor a zenekar dalszerző-gitáros-énekese, majd folytatta. – Az új basszusgitárosunk, Kerekes Lacika régi motoros a szakmában, kisujjában van ez a muzsika, ráadásul koncerten is működik a dolog együtt, ez pedig meghozta a kedvet ahhoz, hogy most tényleg a teljes zenekar közreműködésével rántsunk fel két dalt. A házi stúdiómban mindenféle kötöttségek nélkül tudunk dolgozni, így kapkodni sem kellett, mindenki örömmel vett részt a folyamatban. Zeneileg úgy érzem, kicsit visszakanyarodtam a ’90-es évek végebeli önmagamhoz, amikor még a S.L.A.N.G.-gel próbáltunk itthon feltupírozott hajakkal boldogulni a grunge láz közepén, úgyhogy ezúttal most a rockosabb, mondhatni sleazesebb, lazább oldalunkat villantjuk fel. Reméljük, akik szimpatizálnak ezekkel a stílusokkal, azoknak szerzünk pár kellemes percet ezzel a két szerzeménnyel.”

’New Trick, Old Dog’ dallista:

01. New Trick, Old Dog
02. Ready ?!

The Joystix

 

Megosztás