Az Omega ’Testamentum’ vinyl változatának gyártása befejeződött. Az igazi rajongók a hagyományos kiadás mellett egy gyűjtői darabot is beszerezhetnek rövidesen.

Omega

A legendás Omega szállította le 2020. legnagyobb példányszámban eladott albumát, a ’Testamentum’-ot. Magától értetődő volt az alkotók számára, hogy az eddig négyszeres platinalemezt hozó albumot hanglemezen is meg kell jelentetni. A terjedelme miatt már eleve dupla albumot igénylő vinyl kiadásra Kóbor János átalakította a dalok sorrendjét és 3 extra szám is helyet kapott rajta. Új koncepció mentén haladva két részre bontotta az anyagot. Az első rész az ’Ó-Testamentum’ címet kapta, és javarészt korábbi szerzemények új változatait tartalmazza, míg a második korongon, az ’Új-Testamentum’-on szinte csak új dalok szerepelnek. A lemez teljesen új, hanglemezre optimalizált masztert kapott, és az impozáns anyag természetesen az őt megillető csomagolást is megkapta. A borítóban a fekete hanglemezek mellett egy 8 oldalas, vinyl méretű szövegkönyv is van, a korongokat pedig nyomtatott tasakok védik a sérüléstől. A hagyományos fekete LP 1000 példányban jelenik meg december 8-án.

 

 

Ahogy korábban említettük, a vinyl kiadással egy időben érkezik egy maxi CD is, amelyen csak a három plusz dal található meg, így a CD-gyűjtők is teljessé tehetik vele gyűjteményüket. A GrundRecords a hagyományos 140 grammos fekete lemez mellett egy gyűjtői kiadást is készíttetett. Ez a mindössze 250 példányban elkészült 180 grammos fehér splatter (fröcskölt) lemez sorszám szerint lesz rendelhető vasárnap 19 órától. Egy vásárló ebből mindössze 2 példányt vásárolhat majd. A kiadó webshopjában megtalálhatjuk az elsőként érkezett CD változatot, a maxi CD-t, a hagyományos 2 LP és az exkluzív gyűjtői vinyl verziót is.

’Testamentum’ vinyl dallista:

A1. A Sötétség kapuja (Nyitány)
A2. A Föld árnyékos oldalán
A3. Varázslatos, fehér kő
A4. A holló
A5. Hangyanép (Szörnyű porszemek)

B1. Huszadik századi városlakó
B2. Égi jel
B3. Búcsúztató
B4. Elfújta a szél

C1. Jöjj, Szabadító!
C2. A lángoló huszadik század
C3. Mennyben az angyal
C4. A démon
C5. Ideje a pontot kitenni

D1. Álom XXI. század
D2. Gloria et honor Deo
D3. A Látogató
D4. Légy hű magadhoz!
D5. Álomszínház
D6. Halotti beszéd
D7. Utolsó ítélet

Omega

Megosztás