Három ex-Whitesnake-zenész is van a 10 éves Dead Daisiesben, nem csoda, ha éppen egy Whitesnake-nótával készülnek a jubileumi turnéra, többek közt a Barba Negra színpadára is.

The Dead Daisies

A Dead Daisies idei felállásában három olyan zenész is van, akik korábban a Whitesnake-ben muzsikáltak, különböző időszakokban, de 3 éven át együtt is: Doug Aldrich gitáros 2003-tól 2014-ig, Michael Devin basszusgitáros 2010-től 2021-ig, Brian Tichy dobos pedig 2010-től 2013-ig játszott David Coverdale zenekarában. A ‘Forevermore’ lemezen és annak turnéján zenéltek együtt, így volt idejük összeszokni, John Corabi énekes és David Lowy gitáros pedig van annyira profi, hogy pillanatok alatt felvették a ritmust, hatalmas show-ra készülhetünk december 3-án a Barba Negra Red Stage-en, ha ilyen formában érkezik hozzánk a 10 éves zenekar, amilyen elánnal nyomják a próbateremben a Slide It Int.

 

 

„A New York-i próbák alatt Brian, Michael és Doug a Slide It Inre jammeltek, és nagyon ütős volt! Visszahozta a Whitesnake-ben eltöltött közös idők emlékeit. Ahogy a Daisies már megtette a múltban más nagyszerű dalokkal, ez a mi tisztelgésünk, kalapemelésünk a legendás David Coverdale és a Whitesnake előtt. Alig várjuk, hogy élőben is játszhassuk a következő koncertjeinken! Nézzétek meg és forduljunk együtt a 11-be!” – ezekkel a szavakkal hozta nyilvánosságra a videót az együttes.

Megosztás