A friss hírek szerint csak jövőre jelenik meg a The Dead Daisies új lemeze, azonban a banda nem hagyja cserben rajongóit, ugyanis napokon belül leszállítanak egy különleges akusztikus EP-t, amibe már bele is fülelhetsz.

The Dead Daisies

David Lowy csapata bejelentette, hogy július 17-én ’The Lockdown Sessions’ címmel egy EP lemezt adnak ki kárpótlásul, ugyanis új anyaguk megjelenése jövőre csúszik. „Amint világos lett számunkra, hogy a turné és a lemez megjelenése is 2021-re csúszik, eldöntöttük, hogy ezekkel az akusztikus dalokkal kedveskedünk a rajongóknak. Mi a ’The Lockdown Sessions’-zel maradunk kapcsolatban mindenkivel a globális korlátozások ellenére.” – szól a csapat alapítójának ajánlója.

A lemezen négy dal lesz hallható: az Unspoken, a Righteous Days, és egy Humble Pie-feldolgozás, a 30 Days In The Hole, ezzel a három exkluzív unplugged változattal egyben azt is bemutatják, milyen erős rockszámok várhatók a közelgő albumon. Az EP-t a Fortunate Son lecsupaszított változata teszi teljessé, melyben Deen Castronovo dobos énekel.

David Lowy így folytatta: „Nagyon jól éreztük magunkat Glenn-nel a stúdióban és alig várjuk, hogy bemutassuk az új dalokat és az új felállást élőben is.”

Amint az a nyilatkozatokból is világossá vált, a ’Holy Ground’ csak jövőre, 2021. január 22-én kerül a lemezboltokba az SPV/Steamhammer gondozásában.

’The Lockdown Sessions’ dallista:

01. Unspoken (akusztikus verzió)
02. Fortunate Son (élő felvétel)
03. Righteous Days (akusztikus verzió)
04. 30 Days In The Hole (akusztikus verzió)

The Dead Daisies

 

Megosztás

A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!