Legalábbis ami a stúdiót illeti, ugyanis a 1984-es ’Dreamtime’ felvételének helyszínét, a Rockfield Studiost választotta a The Cult az új lemez szülőhelyének.

The Cult

Az Instagramon jelentette be Billy Duffy, a The Cult gitárosa, hogy már a stúdióban molyolnak az új lemezen. A csapat visszatért az 1984-ben kiadott debütalbum szülőhelyére, a walesi Rockfield Studios falai közé, ahol Tom Dalgety segítségével készül a 2016-os ’Hidden City’ folytatása. Az új album a Black Hill Records gondozásában jelenik meg, egyelőre nem tudni, hogy mikor.

Egy korábbi interjúban Duffy a következőképpen vázolta, hogyan írja dalait az új lemezre: „Ha jönnek az ötletek, ha nem, én nem ülök és kényszerítem magam. Tudom, hogy néhány írónak – legyen szó zenéről vagy szövegről – fegyelmezett munkaterve van és órákat töltenek az írógép előtt, hogy legyen valami eredménye. Számomra ez úgy néz ki, hogy addig játszom, amíg érzem az energiát, és ha ezt sikerül megragadnom, akkor egy kis riff lesz az eredménye. És ez ilyen egyszerű.”


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás