Sok más zenekarhoz hasonlóan a The 69 Eyes is úgy döntött, hogy online koncertet ad rajongóinak. A finn gárda ezzel ünnepli meg 30 éves jubileumát.

The 69 Eyes

Tavaly ősszel jelent meg ’West End’ címmel a The 69 Eyes legutóbbi nagylemeze, ezzel együtt startolt a zenekar 30 éves fennállását ünneplő turné, melynek a koronavírus miatt kényszerpihenőt fújtak. Csakúgy, mint az Amorphis és sok más zenekar, a The 69 Eyes is úgy döntött, hogy online koncertet ad, méghozzá június 26-án. A helsinki vámpírok bulija a koncert végétől számított négy napig lesz elérhető azok számára, aki jegyet váltanak. Megvásárolható lesz egy drágább jegy is, amivel egy virtuális meet & greeten vehetünk részt a bandával.

 

 

A banda frontembere, Jyrki 69 a következőket fűzte a bejelentéshez: „Izgatottan várjuk a 30 éves jubileumi koncertünket, amit egy olyan legendás helyszínen adhatunk elő, mint a Helsinki Hall of Culture, ahol annak idején a The Ramones koncertjét is láthattam. Az évek során sok klasszikus rockbanda játszott már ott, kezdve Jimi Hendrixtől a Led Zeppelinen keresztül egészen a Metallicáig. Most mi szeretnénk meginvitálni oda a rajongóinkat szerte a világban, hogy együtt ünnepeljenek velünk.

Jegyeket ITT lehet váltani a koncertre.

Megosztás