30 éve jelent meg a zenekar egyik ikonikus albuma, amit méltóképpen ünnepelnek meg a Tankok, két egymás utáni napon lépnek fel a Budapest Parkban.

Úgy tűnik, a Tankcsapda három évtizedes jubileumokat jár ünnepelni a Budapest Parkba. Tavaly 3 koncerten keresztül ünnepelték meg 30 éves pályafutásukat, amit a pandémiának köszönhetően később tartottak meg, mint azt tervezték, de a 30 évet 3 évtizedre bontó tematikus koncertsorozat mindhárom bulija közel teltházas volt. A magazin oldalán beszámoltunk a nagyon várt, kezdeti évekre fókuszáló estéről, egy különleges aspektusból mutattuk be a középső 10 év munkásságát, illetve záróakkordként a zenekar gondoskodott meglepetésről, rengeteg vendéggel megspékelt koncertet adtak. Idén 33 éves a zenekar, de ’A legjobb méreg’ album 30 éve jelent meg, ennek apropóján pedig dupla koncertet adnak a Tankok. Két egymás utáni napon, két eltérő repertoárral érkezik a debreceni trió. Szeptember 23-án és 24-én ’A legjobb méreg’ dalain kívül 33 számot játszanak a két este folyamán, aminek a programjába a nézők is beleszólhatnak, erről részletek hamarosan.
További tudnivalók az esemény pénteki és szombati Facebook-oldalán, online jegyek péntekre és szombatra a Park honlapján.

 

 

De még mielőtt a Budapest Parkban lépnek fel a srácok, Svájcban is dupláznak. A már korábban elmaradt Európa-turnéjukat idén próbálják pótolni, ebből a két svájci dátum: március 18-án Zürich, másnap pedig Basel. A két koncert különlegessége, hogy aki szeretne, az a zenekarral együtt repülhet, ugyanis a banda nyilvánosságra hozta a két járatszámot, amivel mennek-jönnek. Svájcba 2022. március 18-án a Budapest-Basel W6 2269-es járattal repülnek, visszafelé pedig 2022. március 20-án a Basel-Budapest W6 2270-essel.

Lukács Laci nemrég ünnepelte az 54. születésnapját, és ennek apropójából az egyik kereskedelmi tévé reggeli műsorában szólaltatták meg. Laci elmondta, hogy idén nem jelenik meg új lemez, viszont új dalok lesznek. Most is folyamatosan dolgoznak rajta, miközben próbálnak a tavaszi és nyári bulikra.

Megosztás