Érkezik a veterán német thrash/beer metal csapat tizennyolcadik stúdióalbuma, melyről hamarosan megfülelhetünk egy dalt.

’Pavlov’s Dawgs’ címmel készül kiadni új lemezt a Tankard, ezúttal a Reaper Entertainment kiadó égisze alatt, melynek pontos megjelenési dátuma még nem ismert. Annyi biztos, hogy július elsején megismerünk róla egy dalt, melynek a címe – minő meglepetés! –, Beerbarians. Ugyanakkor e napon megkezdődik az előrendelés is a kiadó honlapján. A felvételek Troisdorfban, a Gernhard Studioban készültek Martin Buchwalter producer irányításával. A zenekar 1999 óta változatlan felállásban működik.

 

 

A lemez CD-n és színes vinylen kerül forgalomba, korlátozott számban earbook formátumban is megjelenik, mely egy rakás eddig nem ismert fényképet is magába foglal a zenekar negyven évéből, valamint szintén limitált példányban boxsetben is kiadják az új anyagot, ebben találunk egy kazettát is, két demófelvétellel.

‘Pavlov’s Dawgs’ dallista:
01. Pavlov`s Dawg
02. Ex-Fluencer 03. Beerbarians 04. Diary Of A Nihilist 05. Veins Of Terra 06. Momento07. Metal Cash Mashine 08. Dark Self Intruder09. Lockdown Forever10. On The Day I Die 

Tankard Pavlov

Megosztás