Három évet kellett várni rájuk, de alig több mint egy hét múlva ismét Budapesten játszik a Steel Panther. A srácok már javában turnéznak: két lengyelországi fellépés után érkeznek a Barba Negrába július 1-jén. Előzenekarként egy belevaló walesi csapat, a Florence Black mutatkozik be.

Steel Panther

2019-ben azt hittük, egy év múlva viszontláthatjuk a Steel Panthert. A dolgok sajnos másképp alakultak. De most végre eljött az idő, hogy újra a frászt hozza a prűdekre az amerikai paródiazenekar. Bár azóta új lemezt nem készítettek, egy új műsort sikerült összerakniuk, Milánóban ezt játszották:

 

 

Goin’ In The Backdoor / Tomorrow Night / Asian Hooker / All I Wanna Do Is Fuck (Myself Tonight) / Fat Girl (Thar She Blows) / Let Me Cum In / Crazy Train / Weenie Ride / 17 Girls In A Row / Party All Day (Fuck All Night) / Party Like Tomorrow Is The End Of The World / Community Property / Death To All But Metal // Gloryhole

Ahogy korábban már írtuk, az állandó tagként csatlakozó új basszusgitáros keresése még javában zajlik, az viszont egyáltalán nem volt kérdés, hogy kivel induljanak neki az európai turnénak: Joe Lester, azaz Spyder ugyanis már évek óta fellép velük, Satchellel pedig több mint 20 éve állt először együtt színpadra. Biztosak lehetünk abban, hogy ez a négyes is igazán robbanékony, és a megszokott módon lehengerlő koncertet ad majd Budapesten. A turné előtt egy – hozzájuk méltó módon provokatív – kedvcsináló videót is kiadtak:

Florence Black

Július 1-jén a Florence Black is szerepel az amerikaiak előtt. A Dél-Walesből, Merthyr Tydfilből érkező csapat három, húszas éveiben járó gyermekkori barátból áll, akik három sikeres EP után 2021-ben adták ki első nagylemezüket ’Weight Of The World’ címmel. Korábbi kislemezeikkel egyre szélesebb közönséghez értek el: Bird On A Chain című dalukat például több milliószor hallgatták meg a Spotifyon, és a brit iTunes Rock hallgatottsági listáján egy első helyet is megcsíptek pár éve. A srácok többek között a Stone Sour oldalán turnéztak korábban.

A Florence Black a fotókon és a videókban talán visszafogottnak tűnik, a színpadon azonban igazi dinamitként robbannak. Tristan Thomas énekes hatalmas orgánuma könnyedén betölti a nézőteret, nagyszerű hangszeres tudása magával ragadó karizmával társul. Hamarosan élőben is meggyőződhetünk erről!

A Concerto Music bemutatja: Steel Panther – Res-Erections Tour 2022
2022. július 1., péntek, 18 óra, Barba Negra, Budapest
Steel Panther, Florence Black koncertek
Belépő: 9900 Ft
Jegyek kaphatók a Tixa és Rock 1 weboldalakon, valamint a Ticketportal hálózatában.

Megosztás