Idén már 13. alkalommal kerül megrendezésre a TÁBOR Fesztivál (ex. Zorall Sörolimpia) A rendezvénynek az alsóörsi Pelso Camping ad otthont.  

TÁBOR Fesztivál

Az elmúlt évek során a zenekari táborból szép lassan országos szinten meghatározó rockfesztivál lett. 2019-ben a hetijegyek elfogytak, ráadásul a péntek és szombati napokon is sikerült behúzni a telt házat.  A Balaton-parti rockfesztivál idén is komoly nevekkel kecsegtet. Tulajdonképpen a hazai rock- és metalzene apraja-nagyja felvonultatja magát Alsóörsön. Az idei évben a Tankcsapda maroknyi fellépése közül egy a TÁBOR-on lesz, a Révész SándorZávodi János Piramis Évek produkciót pedig csak nagyon ritkán lehet hallani, de ők is elfogadták a felkérést. A teljesség igénye nélkül emellett fellép a Road zenekar, az EDDA Művek, a Mobilmánia Vikidál Gyulával, a Lord, az AWS, a Leander Kills, a Depresszió, a Beatrice, a Kalapács, a Pokolgép, a Sing Sing, az Alvin és a Mókusok, a Fish! és még tényleg sokan mások. A több mint 40 zenekar 4 napon keresztül 3 színpadon lesz hallható.

 

 

A TÁBOR Fesztiválon nem unatkoznak napközben sem a szórakozni vágyók, hiszen rengeteg nem kifejezetten zenei program közül választhatnak. Ilyenek a csapatjátékok és egyéb sportversenyek. Már hagyomány jelleggel ülnek nyeregbe minden reggel a bringások, hogy közösen letekerjék az előző este átmulatott éjszakát, de a focirajongók sem unatkoznak majd, hiszen a kispályás mérkőzésen nem kevesebb, mint 15-20 csapat küzd meg egymással. A motorosok kedvéért pedig napközben több szervezett túra is indul a festői Balaton-felvidéki táj körül. A családbarát rendezvény színes programokat kínál kicsiknek és nagyoknak is, a kemping animátorai arcfestéssel, gyerekjátékokkal és ugrálóvárral kedveskednek. A helyszín közvetlenül az alsóörsi vízparton helyezkedik el, így a látogatók a koncertek mellett egész nap élvezhetik a Balatont. Fesztivál és nyaralás négy napban.

Gyere el Te is Magyarország legnagyobb rockházibulijára augusztusban a Balaton-parton! Elővételes jegyek a ROCK1.hu online hálózatában kaphatóak!

Jegyek ITT, További infók ITT

 

Megosztás