Cinikus, szarkasztikus stílusban, kínos igazságokat tálal ki önéletrajzi könyvében Snowy Shaw. A zenész – aki ma ünnepli 52. születésnapját – egy online parti keretén belül a mai nap folyamán többek között fel is olvas a műből.

Snowy Shaw

A multiinstrumentalista Snowy Shaw – aki többek között játszott a King Diamond, a Sabaton, a Mercyful Fate, a Therion, a Dream Evil és a Dimmu Borgir zenekarokban – önéletrajzi könyvet ad ki, melynek címét a mai napig legnépszerűbb Dream Evil-himnusz, a The Book Of Heavy Metal nótától kölcsönözte. Az összes fent említett bandából Snowy az első, aki kiborítja a bilit és elmond mindent a saját szemszögéből. A könyv egy rendkívül nyitott és feltáró történetet vázol fel, gyakran cinikus és szarkasztikus hangnemben, kínos igazságokat tálalva egy kis fekete humorral. Snowy Shaw-t a világ underground szupersztárjának hívják, több mint 30 évnyi turnézás alatt masszív hírnevet szerzett magának, mint az egyik legszorgalmasabb és legsokoldalúbb művész, akinek rengeteg újító ötlete van és nagyon kreatív. 2018-ban megjelent szólólemeze, a ‘White Is The New Black’, a világ minden pontján kiváló kritikákat kapott, öt országban az év legjobb rock/metal albuma lett.

 

 

A keménykötésű ‘The Book Of Heavy Metal’ korlátozott példányszámban (999 darab), névre szóló és dedikált kiadásban jelenik meg 464 oldalon, rengeteg emlékkel és sosem látott felvételekkel megspékelve, melyek Shaw magángyűjteményéből származnak. A könyv előszavát Shaw régi barátja, fiatalkori bálványa és mentora, Mikkey Dee írta, akinek elmondása szerint az elmúlt évtizedekben túl sok életrajz jelent meg, de ez a kiadvány nem egy romantikus Hamupipőke-történet, ugyanis ez a valódi életet mutatja be. Július 25-én (vagyis ma, a születésnapján) Shaw online partit rendez svédországi székhelyén, amit ő csak HellHausnak hív. A főhős az élő közvetítés során dedikálja a könyvet azoknak a rajongóknak, akik előrendelték, valamint néhány dalt élőben is elnyom, továbbá részleteket is felolvas a könyvből. Az eseményt a Facebookon lehet nyomon követni 19 órától.

Snowy Shaw

 

Megosztás