Tavaly koncertfilmet forgatott Hollandiában a Sabaton, egy telt házas előadást rögzítettek az örökkévalóságnak. A felvételt a nagyközönség is láthatja, ugyanis október 11-től a világ számos pontján moziba kerül a mű.

Pár napja írtunk arról, hogy a Ghost koncertfilmjét nálunk is vetíteni fogják (azóta megvannak a kezdési időpontok és a jegyár), most pedig a Sabaton viszi moziba az eddigi legnagyobb turnéjáról készült felvételt ‘Sabaton – The Tour To End All Tours’ címmel, a premier október 11-én lesz.
2023-ban az amszterdami Ziggo Dome-ban forogtak a kamerák, a csapat bombasztikus élő produkcióinak a lényegét ragadták meg, ahogy a heavy metal nyelvén keresztül történelmi eseményeket mesélnek el. Pär Sundström, a csapat basszusgitárosa és vezetője így nyilatkozott erről: „2023-ban elindultunk az eddigi legnagyobb turnénkra és csak Európában több mint 50 000 kilométert tettünk meg egy 170 fős, csodálatos emberekből álló csapattal, 9 busszal, 12 kamionnal, sőt még egy tankkal is! A ‘The Tour To End All Tours’ felejthetetlen utazás volt mindannyiunk számára, ezt a rendkívüli élményt mindenkivel meg akartuk osztani, különösen azokkal, akik valamilyen okból nem tudtak részt venni ezeken a koncerteken.”
A magyar közönségnek nem volt alkalma élőben látni ezt a turnét, ugyanis a Budapest Arénába tervezett grandiózus fellépés a sorozatos halasztások miatt végül a Barba Negra Trackben került megrendezésre egy minifesztivál keretén belül.
További információ és a mozik listája a film hivatalos oldalán hamarosan.

 

 

Sabaton

Megosztás