Lemezbemutatóval egybekötött huszonötödik (plusz egy) születésnapi bulival várja rajongóit a Rómeó Vérzik június 24-én a Barba Negrában.

Rómeo Vérzik

A vírus miatt kissé eltolódott a felvidéki rockkvartett legújabb anyagának élő koncertes debütálása, a rajongók eddig csak egy őszi minikoncerten, valamint a rádiókban és az interneten hangolódhattak a ’Szűk a tér’ című korong világára. A lemezelőzetes klip azonban már ősszel nagyot robbant, a csapat ugyanis igazán extrém körülmények között, 8 méter magasan forgatott videót a No future című nótához, amit szintén most játszanak majd először színpadon: a június 24-i nyárnyitó bulin.

 

 

„Végre részünkről is újraindul az élet és ellátogatunk a fővárosba, ahol az egyik kedvenc koncerthelyszínünkön, a Barba Negrában lépünk majd színpadra. Ez egy rettentő fontos nap lesz, nagyon kiéheztünk már a bulira!” – így várja a dátumot a zenekar legfiatalabb tagja, Ákos.

A rendhagyó lemezbemutatón elhangzik majd az új anyag krémje-habja, viszont a még ropogós szerzemények mellett természetesen a régebbi nagy RV-slágerek sem maradnak el.

„Ez egy igazi ünneplős este lesz, hiszen a ’Szűk a tér’ lemez a tavaly októberi megjelenése óta állandó szereplő a MAHASZ TOP40 slágerlistán, ami hatalmas büszkeség számunkra, felvidéki zenekar korábban még ennyi ideig nem tanyázott a tabellán. Ráadásul mi is úgy érezzük, hogy ez az album a csapat legerősebb anyaga a 2004-ben megjelent slágergyáros ’Engedd belém’ korong óta. A lázadásra fektettük a hangsúlyt, igazi tökös rock ’n roll mű lett…” – vette át a szót Koppány.

Ráadásul a somorjai négyesnek van még egy extra oka az ünneplésre: a Rómeó Vérzik 2020-ban ünnepelte volna negyedszázados fennállását, ami a korlátozások miatt szintén idén nyárra csúszott át. Így lett ez a júniusi buli 25+1. szülinap és lemezbemutató koncert is egyben!

„Szeretnénk a maximumot nyújtani a rajongóink számára, ezért a zenei élmény mellett a koncert vizuális részére is kiemelten nagy hangsúlyt fektetünk majd: teljesen új, még szűz színpadi díszlettel érkezünk!” – súgta meg a csapat.

Rómeó Vérzik

Megosztás