A Judas Priest frontembere bevallotta, hogy megpróbálta az 1980-as ’British Steel’ turnén elcsábítani az Iron Maiden (akkori) énekesét.

Rob Halford, Paul Di'Anno

Rob Halford hamarosan érkező önéletrajzi könyvéből, a ’Confess: The Autobiography’-ból az is kiderül, hogy miután behívta szállodai szobájába Paul Di’Annót, a próbálkozás sikertelen maradt. A két banda között feszültté vált a viszony, miután Di’Anno gúnyolódó nyilatkozatára, miszerint „minden este lejátsszuk a Judas Priestet a színpadról”, azzal fenyegetőzött K.K. Downing gitáros, hogy kirúgatja őket a turnéról.

 

 

„Nem nagyon bandáztunk Maidenékkel azon a turnén, de talán túlságosan komolyan vettem Di’Anno beszólását azzal a színpadról lejátszással, úgyhogy egy közös piálás után bepróbálkoztam nála. Felmentünk a szobámba, hogy folytassuk az ivászatot, de túlságosan be voltam rúgva ahhoz, hogy bármi is összejöjjön, ő meg ahhoz, hogy egyáltalán felfogja, hogy mit is akarok. Azt hiszem, hogy így a legjobb mindkettőnknek.”

Halford meghökkentő dolgokat ígér a szeptember 28-án megjelenő könyve tartalmával kapcsolatban: „Szerintem nincs értelme összehozni egy könyvet, ha nem írsz meg benne mindent. Mióta józan életet élek, sokkal őszintébb és nyíltabb vagyok magamhoz, mint bármikor azelőtt. Ilyen esélyt csak egyszer kap az ember, élni kell vele.”

Halford egyébként blueslemezen is dolgozik, amiről épp pár napja számoltunk be.

Rob Halford - Confess

Megosztás