Nemrég jelentette be a koncertet szervező Live Nation, hogy a Rival Sons lesz az Aerosmith előzenekara a nyári koncerten.

Rival Sons

„Napsütötte pszichedélia és ellenállhatatlan dallamtapadás… Itt az ideje találkozni az új kedvenc bandáddal!” – írta róluk a The Guardian. A kaliforniai csapat 2009-es megalakulása óta folyamatosan növekvő rajongótáborral rendelkezik az egész világon, amit sajátos, soul-blues és klasszikus rock egyvelegű zenéjük mellett az intenzív turnézással is folyamatosan erősítenek. Lemezeiket pár nap alatt, szinte egy élő koncert hangulatában rögzítik, ami nagyban hozzájárul egyedi hangzásukhoz is. „Ez a legegyszerűbb módja annak, hogy ne csapjuk be magunkat és a hallgatóinkat. A rock’n’roll-t nem szabad túlagyalni, azzal pont a közvetlenség tűnik el a dalokból.” – tartja a banda énekese.

A csapat az elmúlt években a világ legnagyobb fesztiváljainak egyik kedvenc fellépőjévé vált, és remek nemzetközi slágerlista helyezéseik mellé idén már két Grammy-jelölést is begyűjtöttek ‘Feral Roots’ lemezükkel az év rock albuma és az év rock felvétele kategóriákban. A világszerte „turnézó erőműként” ismert Rival Sons fellépett már a Guns N’ Roses, a KISS, az AC/DC, a Deep Purple és a Black Sabbath legénységével is – utóbbiakkal nálunk is jártak 2016-ban a Budapest Arénában. A csapat híres fergeteges élő bulijaikról, akár klubokban, stadionokban vagy fesztiválokon lépnek fel, mindenhol újabb rajongókat szereznek. Minden bizonnyal így lesz ez most is, az Aerosmith koncerten.

A július 24-i budapesti koncertre jegyek már csak korlátozott számban kaphatók, így érdemes mindenkinek minél hamarabb bebiztosítani a helyét, ha ott akar lenni az új Puskás Arénában a Rival Sons és az Aerosmith fellépésén!

Megosztás