Rick Beato neve ismert lehet producerként, zeneszerzőként, hangmérnöként, zenészként és zenetanárként is, de leginkább a hivatalos csatornáján közel hárommilliós táborral rendelkező youtuberként lett híres. Most a neki legkedvesebb AC/DC-riffeket rangsorolta.

A Facebookon pár napja osztottuk meg Rick Beato gitárszólós top 20-as listáját, most az AC/DC riffjeiből állított össze egy top 10-et, hangsúlyozva, hogy ez személyes rangsorolás, és csak az volt szempont, hogy meghatározó riffekről legyen szó, amelyeket élvezet eljátszani. Biztat mindenkit, hogy nyugodtan tegye közzé a saját listáját és trollkodjon a kommentszekcióban, amit két nap alatt már több mint négyezren meg is tettek.
Miközben eljátssza a híres gitártémákat, tökéletesen érthetően kommentálja mindegyiket, de bekapcsolható felirat is van a videóhoz. Az is elhangzik, hogy az Epic Records (a ’Back In Black’ újrakiadásában érintett lemezcég) blokkolta a videó megjelenését a You Shook Me All Night Long eredetijével történő teljes egyezőség miatt, neki kellett a Pro Tools zeneszerkesztő szoftver felületén bizonyítani, hogy a saját játéka hallható a felvételen.

 

 

Megosztás