Újabb infók érkeztek az AC/DC háza tájáról, ráadásul egyenesen Ausztráliából. Ha lehet hinni a szóbeszédnek, a csapat albuma márciusig megjelenig, sőt már az idén útnak is indulnak Angus Youngék.

AC/DC

Egy ausztrál rádiós, Eddie McGuire beszélt arról ma reggel a Triple M Melbourne nevű reggeli műsorban, hogy forrásai szerint hamarosan új albumot szállít le a csapat, ősszel pedig turnézni fognak Ausztráliában. „Az én forrásom szerint február/márciusban jelenik meg egy új AC/DC-album, október/november környékén pedig Ausztráliában turnéznak – mondta McGuire. – Rengeteg munka és kutatás után sikerült szerezniük egy hallásjavító pakkot Brian Johnsonnak, sőt még Phil Rudd is visszatérhet a bandába, vagy ütőhangszereken, vagy dobon. Szóval Angus Younggal hárman lesznek – ha nem is az eredeti –, ha úgy tetszik, a régi idők felállásából. Volt néhány változás az évek során, de Angus ott lesz, Brian Johnson énekel és talán Phil Rudd is visszatér a különböző problémái után.”

 

 

Egy hónapja Dee Snider osztott meg infókat a Twitteren, aki akkor azt írta, hogy mind a három régi motoros benne van a bandában.

Megosztás