A mai megjelenések között kapott helyet a ’Tough It Out’ lemez 30. évfordulóját megörökítő koncertkiadvány, a Bad Luck az album legnagyobb slágere volt, a friss felvétel hanganyagát a Graspop fesztivál jeleneteivel egészítették ki.

FM Band-Photo

Eredetileg 1989-ben jelent meg az FM második nagylemeze, amely bekerült az Egyesült Királyság Top 40-es listájába, és olyan dalszerzők közreműködésével készült, mint Desmond Child (Aerosmith, Bon Jovi), Jesse Harms, Robin és Judith Randall (Mark Free). A lemezt érthető módon a dallamos rock / AOR műfaj klasszikusának tekintik. A három évtizedes évfordulót még 2019-ben tartották meg az Egyesült Királyságban és Németországban, ahol teljes egészében megszólalt az ünnepelt album és persze más ritkán játszott FM-dalok is.

 

 

A dupla CD-n megjelenő újdonság, a ‘Tough It Out Live’ tartalmából a címadó dal és a Someday (You’ll Come Running) után az ünnepelt lemez harmadik dala, a Bad Luck került fel a kiadó YouTube-oldalára, a népszerű digitális platformokon mától elérhető a teljes tartalom.

Megosztás