A volt Accept énekes, David Reece összeállt az ex-U.D.O. gitárossal, Andy Susemihllel, hogy rögzítsék Reece új albumát, a ‘Cacophony Of Souls’-t.

David Reece Andy Susemihl

Reece legutóbbi szólólemeze, a ‘Resilient Heart’ 2018 novemberében jelent meg a Mighty Music kiadónál. A 2013-as ‘Compromise’ folytatásán Reece mellett dán zenészek szerepeltek, úgymint Marco Angioni (gitár), Martin J. Andersen (gitár), Malte Frederik Burkert (basszusgitár) és Sigurd J. Jensen (dob). A 2020. március 13-án megjelenő új lemezt viszont már a Sainted Sinners-lemezeket (melyeken Reece Hirlemann Bercivel játszott együtt) is megjelentető El Puerto Records adja ki, és a basszusgitáros Malte Frederik Burkert (Exotoxis) és Andrea Gianangeli (Dragonhammer, Souls Unchained) dobos csatlakoznak hozzá Andy Susemihl (U.D.O., Sinner, Bangalore Choir) mellett. Andy egyébiránt Reece első két szólólemezén is játszott.

Egyelőre csak egy pár másodperces ízelítőt dobott fel a kiadó a netre.

David Reece-t az Accept az ‘Eat The Heat’ albumhoz toborozta 1989-ben, Udo Dirkschneider távozása után. Reece magasabb hangú előadása éles ellentétben állt Udo jellegzetes stílusával, és az album összességében megbukott a kritikusok előtt és kereskedelmileg is csalódást okozott. Azóta Reece 3 szólóalbumot adott ki, emellett a Bangalore Choirban, a Tango Downban és a Bonfire-ben, valamint legutóbb a Sainted Sinnersben énekelt. De vendégeskedett a Christian Tolle Projectben és volt egy közös albuma Martin Kronlunddal is.

Dallista:

01. Chasing The Shadows
02. Blood On Our Hands
03. Judgement Day
04. Collective Anaesthesia
05. Cacophony Of Souls
06. Another Life Another Time
07. Metal Voice
08. Over And Over
09. Back In The Days
10. A Perfect World
11. Bleed
12. No Disguise

Reece

Megosztás