A Josh Ramos (ex-Hardline, The Storm, Two Fires) második szólólemezének első klipjében éneklő Joe Rettán kívül többek közt Harry Hess, Tony Harnell és a nemrég elhunyt Tony Mills is szerepel a dalokban.

Josh Ramos

Josh Ramos gitáros bejelentette új szólóalbumának, a ’My Many Sides’-nak megjelenését, mely augusztus 7-én érkezik a Frontiers Music kiadónak köszönhetően. A közreműködők közt találjuk Eric Martin (Mr. Big), Danny Vaughn (Tyketto), Harry Hess (Harem Scarem), Joe Retta (Heaven & Earth), Terry Ilous (XYZ), John Bisaha (The Babys), Tony Harnell (TNT) énekeseket és az utolsó dalban a tavaly ősszel távozott Tony Millst (Shy, TNT) is viszonthallhatjuk. Az album rávilágít Josh azon képességére, hogy a dallamos rock és a blues rock stílusban is egyaránt otthonosan mozog. Az első kislemezdalban, az All Over Nowban és a hozzá készült klipben Joe Retta énekel.

A ‘My Many Sides’ Ramos második albuma szólóelőadóként, tizenegy énekes dalt és egy instrumentális szerzeményt mutat be rajta. A dalok között szerepel a tavaly elhunyt Tony Mills legutolsó rögzített felvétele is. A szilárd ritmusszekciót Fabrizio Grossi basszusgitáros (aki egyben az album producere is) és Tony Morra dobos alkotja, a végeredmény pedig egy hard rock album a klasszikus Bad Company, a Great White és a Heaven & Earth stílusában, néhány dallamosabb pillanattal, melyek a Hardline-t és a The Stormot idézik.

Josh Ramos biográfiájában olyan csapatok szerepelnek, mint a The Storm (amelyben a Journey volt tagjai, Gregg Rolie, Steve Smith és Ross Valory szerepeltek Josh mellett), a Two Fires (Kevin Chalfant énekével) és Johnny Gioeli Hardline-ja.

A ‘My Many Sides’ dallistája:

01. Today’s The Day (Joe Retta)
02. Unbroken (Terry Ilous)
03. Blameless Blue
(Danny Vaughn)
04. Immortal
(Tony Harnell)
05. Same Ol’ Fears
(Joe Retta)
06. I’ve Been Waiting
(Harry Hess)
07. Moving On
(John Bisaha)
08. Forefather
(Eric Martin)
09. Too Good To Be True
(Joe Retta)
10. Ceremony
(instrumentális)
11. All Over Now
(Joe Retta)
12. I’m Only Human
(Tony Mills)

Közreműködtek:

Josh Ramos – gitár
Fabrizio Grossi – basszusgitár
Tony Morra – dob
Michael T. Ross – billentyűs hangszerek
Alex Alessandroni Jr. – Hammond-orgona
Eric Ragno – billentyűs hangszerek

Ramos - My Many Sides

 


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás