Nem tudni, egy számra vagy egy egész lemezre társultak, de elhallgatnánk Tony Harnellt még sok ilyen dalban: mintha a Slade dolgozta volna fel a Beatlest.

Echobats

A volt TNT-énekes Tony Harnell szemét a visszapillantón tartva tör előre karantén inspirálta új all-star projektjével, oldalán a Whitesnake / Trans-Siberian Orchestra gitáros Joel Hoekstrával, a Night Ranger billentyűsével, Eric Levy-jal, valamint a Matt Starr (Mr. Big, Ace Frehley) és James LoMenzo (White Lion, Megadeth) alkotta ritmusszekcióval.

 

 

A Save Me From Loving You – melyet Chris Collier kevert – a nyár meglepetése lehet, a ’70-es évek glam rockja által inspirált új kislemez, amely Penny Lane stílusú dallamaival Harnell hangjának poposabb oldalát domborítja ki.

„A Save Me From Loving You dalszövege ironikus egy ilyen vidám dalhoz képest – mondta Harnell. – Egyfajta sötétség lengi körül, olyan valakiről szól, aki úgy tesz, mintha valami hasznára volna a világnak, miközben sötét és üres lelkét elrejti a világ elől. Úgy gondolom, a boldog dallamokkal szemben ez egyfajta filmszerű hangulatot kölcsönöz neki: Nem sivár-e a lelked valójában, ha számodra csak a csillogás létezik? Egy barátom Bop-Noirként írta le a dalt. Ez tetszik.”

Majd így folytatta: „A dal videójában csak azt használtuk, ami a karanténban körülöttünk volt; én Angliában vagyok és a közelben volt egy telefonfülke, a srácok pedig otthon vannak szerteszét az Egyesült Államokban! Teljesen spontán volt az egész és remekül szórakoztunk. A zene és a dallamok a ’60-as / ’70-es éveket idézik és ezzel vágtam bele a forgatásba, Arielle pedig ennek szellemében szerkesztette meg a videót.”

Echobats - Save Me From Loving You

 

Megosztás