Jon Courtney és Chloë Alper csapata közel tíz év után jelentkezett új stúdióalbummal, mely tegnap került boltokba. Az ‘Eupnea‘ tartalmából további két tételt osztott meg a kiadó a YouTube-on.

Pure Reason Revolution – Dalpremier: itt a Silent Genesis

Pure Reason Revolution eredetileg 2003-ban alakult meg, a szeretettel övezett debütáló lemezük, a ‘The Dark Third’ 2006-ban jelent meg a Sony BMG gondozásában. Ezek után a második lemez, a ‘Amor Vincit Omnia’ 2009-ben, a harmadik ‘Hammer And Anvil’ pedig 2010-ben érkezett. 2011 novemberében azonban feloszlottak, Jon Courtney elindította a Bullet Height nevű zenekart, akikkel 2017-ben mutatkoztak be a közönség előtt. Ez idő alatt Chloë Alper a Tiny Giant nevű csapatot hívta életre. Tavaly nyáron tört meg a jég, amikor a kettős ismét együtt lépett színpadra a hollandiai Midsummer Prog Festival keretei között.

Az ‘Eupnea’ lemezzel korai időszakához tér vissza a duó, ugyanakkor elmondásuk szerint az inaktív időszak ellenére rengeteg tapasztalatot gyűjtöttek. A negyedik lemez dalai közül a Silent Genesis után most a New Obsessions és a Ghosts & Typhoons című tételeket ismerhetjük meg.

Megosztás