‘Maid In Japan – Future World Live 30th Anniversary’ címmel jelenteti meg a Frontiers Music a dán zenekar koncertfelvételét CD+DVD, Blu-ray, LP és digitális formátumban.

Pretty Maids

Egyelőre csak a borítót és a dallistát, valamint a bónusz képanyagok listáját hozták nyilvánosságra, de hamarosan érkezhet az első klip is a jubileumi koncertről, melyen a zenekar teljes egészében eljátszotta ikonikus 1987-es ‘Future World’ albumát. A megjelenés dátuma 2020. április 10.

 

 

Ugyebár mindenki emlékszik arra, hogy annak idején úgy volt, 2018-ban a budapesti koncert másnapján lesz a jubileumi koncert felvétele, mi pedig titkon reménykedtünk, hogy egy nappal előtte Budapesten legalább egy „nyilvános főpróbát” tartanak belőle. Ám Ronnie Atkins sérülése miatt a turné utolsó három koncertje (köztük a budapesti is) és a tervezett DVD-felvétel elmaradt. Végül novemberben a Club Citta, Kawasaki színpadán rögzítették a műsort, amely idén végre megjelenik. (Csak azt nem értjük, az intró nélkül 23 számos programból miért csak 14 kerül lemezre.) A japán koncerteken kívül 2017-ben csak pár skandináv helyszínen, valamint a 2018-as balingeni Bang Your Head fesztiválon játszották el teljes egészében a jubiláló 30 (31) éves albumot.

Dallista CD / DVD / BR:

01. FW30 (Intro)
02. Future World
03. We Came To Rock
04. Love Games
05. Yellow Rain
06. Loud ´N´proud
07. Rodeo
08. Needles In The Dark
09. Eye Of The Storm
10. Long Way To Go
11. Mother Of All Lies
12. Kingmaker
13. Bull’s Eye
14. Little Drops Of Heaven
15. Sin-Decade

DVD and Blu-ray:

– The videos:

+Little Drops Of Heaven
+Mother Of All Lies
+Nuclear Boomerang
+My Soul To Take
+A Heart Without A Home
+Kingmaker
+Face The World
+Bull’s Eye
+Last Beauty On Earth
+Serpentine
+Will You Still Kiss Me (When I See You In Heaven)

– Balingen Documentary

– Japan Documentary

– Interviews with Ronnie Atkins, Ken Hammer, Chris Laney & Rene Shades

Pretty Maids - Maid In Japan

Megosztás