A Pokolgép legutóbbi nagylemeze a Record Store Day alkalmából vinylen is megjelenik a GrundRecordsnak köszönhetően. A gyűjtők egy különleges színes változatot is beszerezhetnek a „lemezboltok napján”.

Pokolgép

A Pokolgép tizenkettedik stúdióalbuma – 20 évvel a zenekar legutóbbi vinyl kiadványa után – kétféle változatban is megjelenik hanglemezen! A ’Metálbomba’ LP a Record Store Dayen lesz először kapható hagyományos fekete és korlátozott példányszámú, egyedi megjelenésű, márványozott, áttetsző narancs-fekete színű gyűjtői változatban is! A GrundRecords gondozásában megjelenő lemez a decemberben a boltok polcaira került CD-változathoz hasonlóan magyarított címmel, Havancsák Gyula grafikus által újragondolt borítóval kerül a jobb lemezboltok polcaira. A teljes szövegkönyvet magába foglaló betétlapot korábban publikálatlan képanyagok teszik teljessé. Az anyag a Cserfalvi „Töfi” Zoltán által elkövetett speciális vinyl masteringnek köszönhetően a mai kor kívánalmainak megfelelő hangzást kapott.

 

 

A ’Metálbomba’ gyűjtői vinyl kiadását április 23-tól, azaz holnaptól lehet keresni a Record Store Dayen részt vevő lemezboltokban, illetve közvetlenül a kiadó webshopjából is megrendelhető a fekete és a gyűjtői színes LP, valamint a CD-változat is.

Pokolgép

Megosztás