Tavaly nyár elején a Motörhead volt gitárosának „családi vállalkozása”, a Phil Campbell And The Bastard Sons megvált énekesétől, Neil Starrtól, aki az egyetlen olyan tagja volt a zenekarnak, aki nem része a Campbell-klánnak. Most vált hivatalossá az új énekes személye.

Phil Campbell singer Joel Peters

A második lemezt követő nyári fesztiválfellépéseket még Andrew Hunt (Buffalo Summer, Valhalla Awaits) segítségével zavarták le, a novemberi brit turnén már Joel Peters (Bootyard Bandits) énekelt a csapatban, akit most hivatalosan is maguk közé fogadtak.
Az alábbi üzenetet a Phil Campbell And The Bastard Sons Facebook-oldalán tették közzé nemrég: „Egy kiemelkedő demófelvétel után, és a közös novemberi brit turné sikerét követően a Phil Campbell And The Bastard Sons büszkén jelenti be, hogy Joel Peters lesz a csapat állandó új énekese, vele haladunk tovább.”
Joel így nyilatkozott a bekerülés tényéről: „Először is szeretnék köszönetet mondani a PCATBS-nek, a turnészemélyzetnek és a rajongóknak, amiért úgy érezhettem, szívesen látnak. Megtiszteltetés, hogy felkértek, legyek a PCATBS állandó tagja, alig várom, hogy belevessem magam az új album felvételeibe, és hogy idén újra találkozhassunk a turnén!”
Phil Campbell személyesen is hozzászólt: „Rendkívül boldogok vagyunk, hogy bejelenthetjük, Joel Peters állandó tagként csatlakozik a Bastardshoz! Nagyon jól éreztük magunkat vele a novemberi brit turnénkon, és alig várjuk, hogy elkezdjük vele a 3. album írását és felvételeit!”

 

 

A Phil Campbell And The Bastard Sons előadásában a Motörhead Born To Raise Hell című számának videója Joel Peters énekével elég meggyőző:

Megosztás