Továbbra sem derült ki, hogy mikor jelenik meg az ’Ordinary Man’, melyet év elejére ígértek, a folytatásban viszont a második önálló dalhoz készült kisfilm a főszereplő.

Ozzy Osbourne

Közel tíz évig nem halhattunk Ozzy Osbourne-tól új saját szerzeményt, nemrég azonban megtört a jég. Az Epic Records gondozásában érkezik 2020 elején az ‘Ordinary Man’, melyen Ozzy mellett Andrew Watt gitározik, Duff McKagan (Guns N’ Roses) basszusgitározik és Chad Smith (Red Hot Chili Peppers) dobol. Ozzy így mesélt az anyagról: „Ez az album egy ajándék egy felsőbb hatalomtól! Ez bizonyítja, hogy sosem érdemes feladni! Minden akkor kezdődött, amikor Kelly bejött hozzám és azt kérdezte: »Volna kedved egy Post Malone-dallal dolgozni?« Az első reakcióm az volt, hogy ki a fene az a Post Malone? Elmentem Andrew házába, és azt mondta, ne aggódjak, gyorsan össze tudjuk hozni. Miután befejeztük a dalt, azt kérdezte tőlem: »Volna kedved egy teljes albumot elkezdeni?« Erre rögtön azt válaszoltam, hogy nagyon jó volna, de pont mostanában gondolkodtam azon, hogy hat hónapig viszont nem szeretnék egy alagsori stúdióba bezárkózni. Aztán idővel meglett a lemez. Duff és Chad később érkeztek, először csak jammelgettünk, majd később bekapcsolódtak a már megírt dalok munkájába. Korábban már mondtam Sharonnak, jó érzés volna, ha egy lemezt össze tudnék még rakni, de addig csak a fejemben motoszkált és nem hagyott nyugodni, amíg Andrew oda nem tette a lehetőséget az orrom elé. Remélem, hogy az emberek élvezni fogják, mert a szívem és lelkem is beletettem ebbe az albumba.”


Karácsony előtt ismerhettük meg az Under The Graveyard kisfilm változatát, amelyhez most a Straight To Hell is csatlakozik.

Megosztás