Február 21-én jelent meg Ozzy Osbourne friss nagylemeze, az ’Ordinary Man’. Az énekes és csapata eddig dolgozott a címadó dal kisfilmjén, de most már ez is elérhető a YouTube-on.

Ozzy Osbourne – Elkészült az Ordinary Man klipje is

Közel tíz évig nem halhattunk Ozzy Osbourne-tól új saját szerzeményt, nemrég azonban megtört a jég. Az Epic Records gondozásában érkezett az ‘Ordinary Man’, melyen Ozzy mellett Andrew Watt gitározik, Duff McKagan (Guns N’ Roses) basszusgitározik és Chad Smith (Red Hot Chili Peppers) dobol. A felveztő időszakban két dalhoz (Under The GraveyardStraight To Hell) készítettek klipet, most ezekhez társul az Elton Johnnal elővezetett címadó tétel is.

Emlékeztetőül ismét elolvashatjuk, mit mesélt Ozzy a friss anyagról: „Ez az album egy ajándék egy felsőbb hatalomtól! Ez bizonyítja, hogy sosem érdemes feladni! Minden akkor kezdődött, amikor Kelly bejött hozzám és azt kérdezte: »Volna kedved egy Post Malone-dallal dolgozni?« Az első reakcióm az volt, hogy ki a fene az a Post Malone? Elmentem Andrew házába, és azt mondta, ne aggódjak, gyorsan össze tudjuk hozni. Miután befejeztük a dalt, azt kérdezte tőlem: »Volna kedved egy teljes albumot elkezdeni?« Erre rögtön azt válaszoltam, hogy nagyon jó volna, de pont mostanában gondolkodtam azon, hogy hat hónapig viszont nem szeretnék egy alagsori stúdióba bezárkózni. Aztán idővel meglett a lemez. Duff és Chad később érkeztek, először csak jammelgettünk, majd később bekapcsolódtak a már megírt dalok munkájába. Korábban már mondtam Sharonnak, jó érzés volna, ha egy lemezt össze tudnék még rakni, de addig csak a fejemben motoszkált és nem hagyott nyugodni, amíg Andrew oda nem tette a lehetőséget az orrom elé. Remélem, hogy az emberek élvezni fogják, mert a szívem és lelkem is beletettem ebbe az albumba.”

Az ’Ordinary Man’-ről IDE kattintva olvashatod el lemezismertetőnket.

Megosztás