A Green Day úgy mutat tükröt a világnak 14. stúdióanyagával, ahogy senki más nem képes rá, te is meggyőződhetsz róla a teljes anyagot végighallgathatva a banda YouTube-csatornáján.

Green Day

Nem sok zenekar jut el a 14. stúdióalbumáig, de ez a jelenlegi felállással is több mint három évtizede együtt lélegző punk power trió – Billie Joe Armstrong, Tré Cool és Mike Dirnt – egész karrierje során dacosan ugrált át a műfaj határain, ami egészen a Rock & Roll Hall Of Fame-ig juttatta őket.

 

 

A Green Day új korongját Londonban és Los Angelesben rögzítették régi barátjuk, a Grammy-díjas producer, Rob Cavallo irányításával. Az új lemez mától meghallgatható a streaming szolgáltatóknál, az alábbi hivatalos lejátszási listán regisztráció nélkül is.

A hivatalos hazai forgalmazónál már kapható a ’Saviors’ CD-n, valamint fekete, 180 grammos deluxe fekete, neonpink, rozé és fekete-pink színű vinylváltozatokban.
Az új nagylemezzel nemzetközi turnéra indul a banda, és bejelentették, hogy az új dalok mellett a 30 éves ’Dookie’ és a 20 éves ’American Idiot’ teljes anyagát is eljátsszák minden este további közönségkedvencekkel együtt. Hozzánk legközelebb a Nova Rock fesztiválon lehet elcsípni őket Nickelsdorfban, ahol az első napon, június 13-án lépnek fel többek közt Corey Taylor, a Billy Talent, a Jane’s Addiction és a Gloryhammer társaságában. Utazzunk együtt egy közös bulizásra Nickelsdorfba!

’Saviors’ dallista:

01. The American Dream Is Killing Me
02. Look Ma, No Brains!
03. Bobby Sox
04. One Eyed Bastard
05. Dilemma
06. 1981
07. Goodnight Adeline
08. Coma City
09. Corvette Summer
10. Suzie Chapstick
11. Strange Days Are Herey To Stay
12. Living In The ’20s
13. Father To A Son
14. Saviors
15. Fancy Sauce

Green Day

Megosztás