Mike Orlando (Adrenaline Mob) osztotta meg azt a hírt a legnépszerűbb közösségi portálon, hogy a Noturnall csatlakozik a márciusi koncertsorozathoz, amelynek keretében nálunk is fellépnek.

Noturnall

Tavaly novemberben Brazíliában koncertezett együtt a Noturnall Edu Falaschival és a Mike Portnoyjal kiegészülve. Ekkor különleges műsorral lépet fel helyi progresszív metal zenekar, ugyanis saját dalaikon túl az Angra énekesével és a több zenekarban is tevékenykedő dobossal egy-egy önálló részt hoztak össze. Utóbbiban nemcsak Dream Theater-dalokat játszottak, de az Adrenaline Mob bemutatkozó lemezéről is megszólalt néhány tétel.

2020-ban folytatódik az együttműködés, ezúttal a Noturnall a Sons Of Apollo európai koncertsorozatához csatlakozik. A brazilok a következő felállással érkeznek hozzánk: Thiago Bianchi (ének), Mike Orlando (gitár), Henrique Pucci (dob) és Saulo Xakol (basszusgitár). Hogy ezúttal lesz-e közös produkció? Még nem tudni, de addig is szóljon újra a Scream! For!! Me!!!.

Sons Of Apollo március 25-én érkezik Budapestre, az ’MMXX’ lemezbemutató bulija a Barba Negra Music Clubban lesz. Az eseményről bővebben ITT írtunk.

Megosztás