Megjelent az egykori heavymetal.hu-főszerkesztő által dirigált No Obligation fanzine nyolcadik számának javított kiadása.

No Obligation

A No Obligation főszerkesztője, Hajas a következő hírrel jelentkezett nemrég: „Üdvözlöm a Hard Rock Magazin olvasóit! Már előző hónapban megjelent az új No Obligation, de mivel hibás lett (pár mondat kimaradt az első nyomásból, amire csak itthon derült fény), úgy gondoltam, az a korrekt az olvasókkal szemben, ha nem nézek se Istent, se embert, se pénzt, és újra elvergődöm Magyarországra, hogy kérjek újat a nyomdától. A javított verzió már kapható a CD Pincében. Azok a balszerencsés olvasók, akik megvették az augusztusi nyomást (ezt leginkább onnan tudhatják, hogy ennek nem látható a címlapján a ’javított kiadás’), azoknak e-mailben átküldöm a hiányzó mondatokat (a címem megtalálható az újságban), vagy visszavihetik a Pinyóba, ahol ingyen kicserélik nekik. Az előfizetőknek pedig kipostáztam a javított verziót, szóval nekik duplán lesz meg a cucc.

Ami a tartalmat illeti: címlapon az idei év vélhetően legjobb lemezét produkáló Motorjesus látható, akiknek frontemberével, vagyis Howling mesterrel interjú is olvasható a lapbban. Ezenkívül egyik nagy ikonom, az egykori Spiritual Beggars-frontember Spice is nyilatkozott a méregerős, új Band Of Spice-lemezről, de egy Shores Of Null-interjú is olvasható a magazinban. Ami a magyar undergroundot illeti: a Reason zenekar egy brutálisan részletes, hatoldalas interjút adott nekem, akárcsak az Omega Diatribe-gitáros Hájer Gergő, akit kizárólag személyes kérdésekkel bombáztam. A szokott rovatok (könyvajánlók, merengő, lemezkritikák, alapművek) mellett egy szintén hatoldalas Henry Rollins-életrajz is található az 52 oldalas (ezúttal már mind színes) lapban.”

Megosztás

A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!