Ezzel a jeligével kezdte meg az elmaradt 2020-as turnéjának pótlását a modern metálos New Friend Request, legközelebb pénteken lépnek színpadra Székesfehérváron.

NFR

A 2020-as év minden hazai zenekar életében embert próbáló időszak volt, de sokan fordították a koncertmentes időszakot kreatív tevékenységekre. A hazai modernmetál-szcénából egyre inkább kiemelkedő New Friend Request is ezt kihasználva készítette el második nagylemezét. A ’Lélekgyilkosság’ címre keresztelt album a zenekarnak már egy jóval kiforrottabb oldalát mutatja meg, illetve az anyag sokkal erősebb vizuális támogatást kapott videóklipek és grafikák tekintetében a korábbiakhoz képest. A járványhelyzet miatt eddig nem sikerült az új lemezt színpadon bemutatni, így fogalmazódott meg a ’Nem Felejtek Turné’ ötlete: „Fontosnak tartjuk, hogy mindenhova elmenjünk játszani az országban, ahol csak szívesen látják a zenekart. Nem válogatunk sem városok, sem klubok között, mert számunkra az a legfontosabb, hogy a zenekar által képviselt üzenet a lehető legtöbb helyre és emberhez eljusson! Minden korlátozások okozta kockázat ellenére tartozunk ennyivel azoknak az embereknek, akik szeretik ezt a zenekart!”

 

 

A frontember Kerecsen László emellett azt is elmondta, hogy mivel a zenekar már javában dolgozik a harmadik stúdióanyagán, így ez inkább lesz egy teljes életművet átfogó turné, ahol helyet kapnak a legrégebbi daloktól kezdve az élőben még sosem hallott újak is, de a fókuszban a ’Lélekgyilkosság’ lemez áll. Az igazán színesnek és látványosnak ígérkező 10 állomásos turné következő állomása október 8-án a székesfehérvári Nyolcas Műhely lesz, a turné állandó vendége a budapesti Evolette zenekar.

NFR

Megosztás