A Rockmaraton a bejelentéseivel szépen lassan elhúzott a FEZEN mellett, ám most az Avantasia leszerződtetésével a székesfehérvári fesztivál ügyesen szépített.

Tobias Sammet

A FEZEN oldalán még nem történt meg a hivatalos bejelentés, de az Avantasia már közhírré tette, hogy idén újra hazánkba látogat a metálopera népes csapata.
“Az Avantasia visszatér Magyarországra! FEZEN, jövünk! A székesfehérvári fesztivál headlinerei leszünk. Játszottam már a gyönyörű fesztiválotokon, úgy emlékszem rá, mintha tegnap lett volna. Mielőtt az Edguyjal felléptünk volna, az öltözőből hallottam egy feltűnően energikus zenekart. Odamentem a színpadhoz, és a Uriah Heep játszott Russell Gilbrookkal a doboknál, Felix Bohnke és én a színpad széléről néztük, és néhány hónappal később a látottak hatására Russell az Avantasia család tagja lett, felvettük vele a ‘The Mystery Of Time’ lemezt. Felixnek nem volt ezzel problémája, ő egészen más technikájú dobos, Russell pedig új ízt adott a muzsikánkhoz. Boldogan játszottam az összes zenésszel, akivel együtt dolgozhattam, de persze Felix az én mindennapjaim élő ritmusgépe” – mondta Tobias Sammet, az Avantasia metálopera megálmodója és zeneszerzője.

 

 

Herbie Langhans megosztott egy közös fotót is az idei felállásról, lehet csemegézni!

Avantasia

Avantasia FEZEN

Megosztás