Tegnap a tunéziai csapat egy rövid videóüzenettel jelentkezett a Facebookon. Sajnálatos módon nem térhettek haza, de az együtt töltött időt maximálisan ki akarják használni.

Myrath_color_new

A ’The Magical Tour’ is az Európában kialakult egészségügyi helyzet egyik áldozata lett, mivel a Myrath csak a sorozat feléig jutott el, a második felét a koncertszervezők lemondták. Ezek után megpróbáltak hazatérni otthonaikba, de ez már sajnos nem volt lehetséges, így Franciaországban maradt a teljes társaság, természetesen karanténban.

 

 

Zaher és társai Kevin Codfert házi stúdiójában kezdték el a következő lemezükre szánt dalok írását. A lentebb látható rövid videóban természetesen szóba került a nemrég indított Indiegogo-kampány is, amiben ezúttal már dedikált CD-ket és LP lemezeket is elő lehet jegyezni a turnépólók mellett.

• Some news from the band in quarantine• New upcoming album info• Live session coming• Indiegogo campaignhttps://igg.me/at/wNlsAeZ-mrU/x/12474866#/

Közzétette: MYRATH – 2020. március 31., kedd

Myrathnak április 17-én jelenik meg – már nemzetközi terjesztéssel – a ’Live In Carthage’ című DVD-je, amiről hamarosan a Hard Rock Magazinon is olvashatsz.

Megosztás