Ahogy korábban említettük, az earMUSIC vállalta be a tunéziai csapat első DVD-jének nemzetközi terjesztését. A kiadó megosztotta az első részletet a YouTube-on, a folytatásban a Dance következik.

Myrath

A 2018-as karthágói nemzetközi fesztiválon (Amphitheater, Carthage, 2018. 07. 19.) a Myrath a teljes diszkográfiájából válogatva adott egy látványos másfél órás „besztof” show-t olyan slágerekkel, mint a Believer, a Dance, a Get Your Freedom Back vagy az Endure The Silence. A hazai pályán adott látványos előadást bemutató koncertfilm mellett egy 17 perces dokumentumfilmet is láthatunk. Az earMUSIC egy különleges stúdiófelvétellel egészítette ki a hanganyagot: a nagy sikerű Believernek a Deep Purple billentyűsével, Don Airey-vel felvett változata szerepel rajta bónuszként.

A Shehili’ megjelenése előtt elárulták az ötösfogat tagjai, hogy rögzítettek egy nagyszabású koncertet, a nemzetközi szintű DVD megjelenésre viszont mostanáig kellett várni. Az április 17-én érkező ’Live In Carthage’ CD/DVD digipack formában lesz kapható, a Born To Survive után most a Dance előadását láthatjuk.

A Myrath nemrég egy varázslatos koncertet adott Budapesten, a Dürer Kertben látottakról IDE kattintva olvasható el beszámolónk.

Megosztás