Újabb fellépésekkel bővült azon koncertek száma, amiket le kellett mondania a Metallicának James Hetfield egészségügyi problémái miatt. A csapat frontembere ugyanakkor megnyugtatta a rajongókat, hogy kezelése a lehető legjobban halad.

Metallica – Hetfield jobban van, ennek ellenére újabb koncerteket mondtak le

A májusi Sonic Temple Art + Music és a szeptemberi Louder Than Life fesztiválos fellépéseit is törölte a Metallica. A banda frontembere, James Hetfield szerint erre azért volt szükség, mert olyan eseményeken vesz részt, melyek kritikusak egészsége szempontjából, ezek ráadásul nem átütemezhetőek. „A dolgok naposabb oldalára reflektálva azonban elmondhatom, hogy a terápiám jól halad. Teljes mértékben szükség volt arra, hogy figyeljek mentális, fizikális és spirituális egészségemre. Szeretném kiemelni, hogy a zenekar minden további 2020-as koncertet le fog játszani.” – mondta közleményében. Mindez azt jelenti, hogy áprilisban a banda elindítja turnéját Dél-Amerikában.

 

 

Hetfield tavaly ősszel vonult elvonóra, először pedig pár hete jelent meg a nyilvánosság előtt, február 20-án ráadásul egy Los Angeles-i gálarendezvényen már fel is lépett.

Megosztás