Újjászületés / Renascentia címmel mutatta be a SuperSize Stúdióban rögzített akusztikus előadás-sorozatának második részét a Mentes Norbert (Moby Dick, Hungarica) – Renato Pavesi duó.

Mentes Norbert & Renato Pavesi

A friss dal egy készülőben lévő album címadó dala, melynek fizikai és digitális megjelenésével kapcsolatban jelenleg is folynak az előkészületek. A duó a közel három hete megjelent Múzsa / Musa című dallal mutatkozott be, amely ez idő alatt már 90.000-es megtekintésnél jár, és rengeteg pozitív visszajelzést kapott. Már előkészületben van egy videóklip egyik újabb dalukra Fogarasy Mariann topmodell vendégszereplésével, melyet Császár Tamás (Legyen világosság, Razzia, Asterix, Coming out, A nagy füzet, Egy jenki Artúr király udvarában, Kincses sziget, Élek és szeretlek, stb.) fog rendezni, aki többek között olyan nemzetközileg ismert színészekkel is együtt dolgozott már, mint John MalkovichGerard Depardieu, vagy Catherine Deneuve.

Mentes Norbert„Mi is meglepődtünk, hogy az első bemutatott darabnak, a Múzsának milyen nagy sikere van, YouTube-on hamarosan túllépi a 100 ezres megtekintést is! Elég nagy a médiaérdeklődés, hogy a szívtipró 18 év után visszatért, de szerencsére most a zenei produkciónk miatt beszélnek rólunk.”

Norbert és Renato idén egy kifejezetten izgalmas zenei produkciót vett fel, amelyben a két gitáros stílusjegyei markáns kontrasztot alkotva hoznak létre egy sajátos hangzásvilágot. Az ötvözetben mindkét gitáros által képviselt műfajokra nézve érdekes felfogásban hallhatjuk a szerzeményeket. Eredetileg koncertek is szerepeltek a terveik között, ezeket a kialakult helyzet miatt halasztaniuk kellett, a programot előreláthatólag 2020. szeptember 11-én mutatják be az A38 Hajón.

Megosztás